Tratamentul ridurilor cu acid hyaluronic - Clinica Lascăr

Tratamentul ridurilor cu acid hyaluronic

Exista o mare varietate de substante cosmetice injectabile care ajuta la imbunatatirea expresie fetei, rezultatul fiind o expresie mult mai tanara. O sedinta de injectare cu acid poate fi realizata izolat ,dar poate de asemenea completa tehnicile medicochirurgicale de rejuvenare mai radicale cum ar fi peeling, laser, derabraziune, blefaroplastie superioara, inferioara, lifting, etc. Ele pot de asemenea sa fie facute in paralel cu toxina botulinica cu scopul de a diminua tonusul anumitor muschi responsabili de aparitia ridurilor.

Corectiile cele mai frecvent efectuate pot fi impartite in patru categorii : Santuri : santul nazogenian(de la aripa nasului la coltul gurii), pliu labiomentonier Riduri : frontale(intre sprancene), la coltul ochilor, obraji, menton, in jurul gurii Buze : redesenarea conturului si ingrosarea acestora daca ele sunt prea fine sau a le face mai voluminoase.

Contraindicatii la astfel de tratamente prezinta femeile insarcinate sau cele care alapteaza, pacientii cu boli auto-imune, cei care prezinta afectiuni inflamatorii sau infectii la nivelul pielii (acnee, herpes, impetigo) sau istoric cunoscut de a dezvolta cicatrici hipertrofice sau cheloide.