Mamoplastia de augmentare

Augmentarea mamară, sau mamoplastia de augmentare, reprezintă un procedeu chirurgical prin care se îmbunătăţeşte forma şi mărimea sânului unei femei din mai multe motive: pentru a îmbunătăţi conturul corporal al unei femei care, din motive personale, consideră că sânii ei sunt prea mici, pentru a corecta o intervenţie de reducere mamară după sarcină, pentru simetrizarea celor 2 sâni sau ca o metodă de reconstrucţie mamară după intervenţii chirurgicale pe sân.

Marirea sanului nu este doar o decizie medicala, ci in primul rand una personala. Imbunatatirea aspectului poate creste increderea de sine a persoanei. O augmentare mamară poate îmbunătăţi aspectul dumneavoastră exterior şi încrederea în sine, dar nu creează neapărat o imagine care să se suprapună peste imaginea d-voastră ideală.

Cele mai bune candidate pentru augmentarea mamară sunt femeile care caută o îmbunătăţire, dar nu perfecţiunea, în aspectul lor exterior. Interventia se adreseaza pacientelor cu sanii mici, disproportionati cu volumul toracic si dimensiunile corpului, cu scopul maririi volumului sanilor si armonizarii cu toracele. De asemenea, este recomandata pacientelor care doresc o marire accentuata a volumului mamar.