Lifting frontal

 

Cu cât oamenii îmbatrinesc, efectul gravitatiei, expunerea la soare si stresul zilnic se pot observa mai bine pe fata lor. Cute adânci se formează între nas și gură. De cele mai multe ori, aceste schimbari apar mai intai la nivelul fruntii si al regiunii sprancenoase.

Un lifting frontal, cunoscut si sub denumirea de lifting al fruntii si/sau al sprancenelor, elimina ridurile si cutele si poate imbunatati ridurile de expresie care apar intre spancene si dau aspectul de chip incruntat. Sprancenele lasate (coborate) pot fi si ele ridicate cu ajutorul acestei proceduri, redand un aspect mai ferm, mai tanar, in portiunea superioara a fetei. Astfel, rezultatul unui lifting frontal este un aspect mai placut, proaspat si revigorat.

Liftingul frontal se adreseaza regiunii cuprinse intre sprancene (inclusiv) si linia parului. In functie de prezenta sau absenta excesului de piele, se poate opta pentru una dintre variantele: liftingul sprancenelor; liftingul sprancenelor cu excizie cutanata minima sau liftingul frontal clasic.